Wat zijn de beste kledingopties voor uw kind?

Geplaatst op 08-03-2022

Categorie: Fashion

Als het op kleding aankomt, kunnen de keuzes overweldigend zijn.

Er zijn zoveel stijlen, merken en soorten kleding dat je misschien het gevoel hebt dat je ten einde raad bent om de juiste kleding voor je kinderen te vinden. We zijn hier om te helpen!

Of je nu op zoek bent naar basic t-shirts of designerjeans, we hebben een artikel over alles, van peuterkleding tot babykleding, zodat je kunt vinden wat je nodig hebt zonder de bank te verslaan.

Hier zijn enkele van onze favoriete artikelen over kinderkleding, dus bekijk ze en ga aan de slag!

Ontwikkelingsmijlpalen


Een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de kleding van uw kind, zijn hun ontwikkelingsmijlpalen.

Als je weet hoe groot je peuter zal zijn op een bepaalde leeftijd en maand, kun je een idee krijgen van hoeveel kleding hij nodig heeft.

Koop bij twijfel een maat groter. Het is beter om te groot dan te klein te gaan - zorg er gewoon voor dat het goed past!

Natuurlijke vezels en stoffen


Stoffen die uit natuurlijke bronnen komen, zijn over het algemeen duurzamer, ademend en absorberend.

Bamboe

Bamboe kleding is zo'n optie. Gemaakt van bamboegras, bamboestof is sterk en licht, waardoor het ideaal is voor laagjes op winderige dagen.

Katoen is een andere natuurlijke stof.

Plantaardig materiaal

Gemaakt van plantaardig materiaal en gekweekt in warme klimaten over de hele wereld, heeft katoenen kleding de reputatie zacht en koel te zijn om in alle seizoenen te dragen.

Voordelen van biologisch katoen


Als u de blootstelling van uw kind aan mogelijk schadelijke chemicaliën wilt beperken, is katoen een van uw beste opties. Deze duurzame stof is een geweldige manier om de impact van uw gezin op vuilstortplaatsen te verminderen en natuurlijke hulpbronnen te helpen behouden.

Katoen

Katoen verbruikt bijvoorbeeld minder water dan synthetische materialen zoals polyester en nylon; het verbruikt ook minder energie gedurende zijn hele levenscyclus (van teelt tot productie).

Kleding van biologisch katoen is gemaakt zonder agressieve pesticiden of andere chemicaliën die gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen.

Lees meer over biologische kinderkleding en de collectie kinderkleding te koop bij de Stylonic blogs.

Bamboe Babykleertjes


Bamboe is een duurzame plant die drie keer sneller kan groeien dan katoen en dertig procent meer water opneemt dan katoen.

Het is antibacterieel, dus het houdt zweet niet vast en veroorzaakt niet zo gemakkelijk geurtjes als andere vezels.

Bamboe kleding

Bamboe kleding is ook milieuvriendelijk; wanneer u bamboe koopt, investeert u in bomen in plaats van materialen te kopen die door ontbossing zijn geproduceerd.

Milieuvriendelijke en duurzame stoffen


Als het om kinderkleding gaat, moet er rekening worden gehouden met een extra zorg voor het milieu: waar hun kleding van is gemaakt. Waarom is dat belangrijk?

Kleding voor volwassenen

Welnu, in vergelijking met kleding voor volwassenen wordt kinderkleding doorgaans meer blootgesteld (en dus meer potentiële blootstelling aan giftige chemicaliën).

Bovendien zijn veel kinderen niet alleen dichter bij de plaats waar hun kleding is gemaakt, maar wassen ze hun kleding ook niet zo vaak.